30 juli 2009

Huset är tomt och städat

Ja igår tömde vi huset. Det gick faktiskt jättebra alla hjälptes åt så det gick smidigt. Skräpet till mudden och flyttkartongerna till Inger och Lasse. Dessutom måste vi ju tacka grannarna här också som lånar ut husrum till våra grejor för allt fick inte plats här. Alla möbler är på Jonas jobb och det känns ju skönt. Har bäddsoffan också där så det blir perfekt att flytta allt det sen när bottenvåningen är färdig och städat och hålet till övervåningen är igensatt. Vi ska ju ha balkong på ovanvåningen är det tänkt så när övervåningen ska färdigställas använder de den dörren att ta sig in i huset så slipper man att de ska gå genom bottenvåningen. Men visst de kommer säkert vara ganska jobbigt ändå kan jag tänka mig.



Nu är vi i alla fall på plats i vår tillfälliga lösning hos svärföräldrarna. Man får vara väldigt nöjd att man har så rekoderliga svärförädrar som man har. Det är inget svårt alls att bo här. Jag och Jonas skämtar lite om att vi har all inclusive här, hihi. Fast idag har faktiskt vi fixat maten för en gångs skull. Vi har grillat oxfilé och så köpte vi fina rotfrukter i Borgholm idag på vår utflykt. Var mycket gott tyckte nog alla.



Det som är mest jobbigt med att bo i en flyttlåda är att jag ibland inte har en aning om var en grej är. Vissa saker har man ju själv packat ner så dem har man stenkoll på men annat är ju lönlöst att börja leta efter. Men än så länge har det också gått bra. Är det något akut får man väl helt enkelt köpa det för nästa vecka är ju tanken att vi ska flytta in i nya huset. Vi ska nog ta det lite efter hand flytta en del lådor och packa upp dem så det inte blir allt på en gång. Jag bara längtar tills allt är färdigt ska bli så skönt och idag valde vi även kakel för köket. Det blev vitt matt mosaik inte jättesmå rutor kanske 5x5 cm. Det blir nog jättefint. Dessvärre så dröjer ju köksön men det får vi leva med.



I helgen drar vi till götet. Elliot ska bo hos mormor och morfar. Det är i och för sig bara en natt men det ska bli fint. Vi åker imorgon eftermiddag någon gång till mamma och pappa och åker vi vidare till götet på lördag morgon och så kommer vi väl hem på söndag. Jonas mfl ska gå på U2 och vi tjejor ska gå på stan och ta det lugnt på hotellets bubbel och svimmingpool. Trivs bra på detta hotellet och så fixar ju Nettan fruktansvärt billigt så det är ju verkligen värt 500 kr per dubbelrum. Bra jobb hon har Nettis. Jag hoppas att det är fint väder på söndagen för då kanske vi och Frida och Daniel ska gå på Liseberg. Jag tycker ju det är så mysigt.



Nu är det filmdags

Inga kommentarer: