11 juli 2009

Trevlig fredagkväll

Igår var vi på Svensson, svensson. Vilken trevlig kväll. Vi var ett stort gäng brossan, Åsa, mamma, pappa, Julia, Menne, Inger, Lasse, jag och Jonas. Jullis hade köpt smörgåstårta som vi mumsade i oss på filtar i Kalmarsundsparken. Vi hittade lä så det var riktigt skönt. Världens godaste smörgåstårta måste jag säga. Strömssons är bäst!!!

Föreställningen var hur kul som helst. Jättebra ni som har biljetter och ska se den har något riktigt kul framför sig. Efter det skulle vi gå bort till byttan en runda tänkte vi men vi kom till Söderport och det såg så trevlig ut där så där stoppade vi.

Idag har varit en ganska lugn dag. På förmiddagen hade vi lite sovmorgon. Elliot vaknade vid sju men somnade om efter en stund och sov till tio. Det var skönt sen begav vi oss in till stan. Åsa åkte till IKEA men vi var ju där häromdagen så jag, Elliot, Jonas och brossan åkte på lite sightseeing. Brossan ville se Mennes båt och så var vi i gästhamnen och kolla lite. Avslutade med bauhaus medan vi väntade på Åsa.

I eftermiddag har vi kollat på fotboll. Jisses vad bra Kalmar FF är nu och särskilt Rasmus Elm. Fantastiskt det bådar gott för onsdagens match. Tror den går att se för Eurosport 2 har köpt rättigheterna. Finfint!!!

/Anne

Inga kommentarer: