20 juni 2009

Härlig midsommarafton

Då var det midsommardagen. Vilken trevlig dag det var igår. Vi träffades redan vi tolv åt jättefin midsommarlunch. Nettan hade fixat både Jansson och annat smörgåsbordsmat. Men jag är ju mer för sill, potatis och gräddfil. Trevlig var det. På eftermiddagen åkte vi till midsommarfirandet i Boda hage. Vi hade fika med oss och det slank ner lite rosévin också. Vi hade sån dundertur det kom en regnskur när vi hade satt oss i bilen på väg tillbaka till huset. Snacka om tur. Sen sken solen igen. Fantastiskt bra väder för att vara midsommar.

Kvällen blev också lyckad. Vi hade allsång med lite hjälp av sportify det var himla smart. Gott grillat blev det också Nettan hade fixat gratäng och potatissallad och massor med fina grejor och vi grillade oxfilé. Så smaskens med lite amaronevin till. Alltså det är bara midsommar en gång om året helt enkelt. Elliot sov så gott i sin resesäng men givetvis vaknade han när vi skulle äta. Det blev lite stimmigt innan han somnade om. Det tog en stund men till slut somnade han. Gick och la sig hyfsat tidigt typ halv två sen vaknade Elliot vid fem. Pust säger jag bara att stiga upp så tidigt. Man var ganska mör då. Tur han somnade om vid sju så fick man några timmar till sömn.

När vi kom hem i eftermiddags gick jag och la mig var helt slut. Frös som bara den och var så trött. Sen kom mamma och pappa. De ska på travet imorgon så de firade midsommar på sveriges baksida Halmstad och så åkte de till framsidan ostkusten för att få lite sol och värme ;-)

Snart kommer maten. Pappa och Jonas är inne i stan och hämtar mat har beställt från Ernesto pizza och pasta. Ska bli så smaskens.

/Anne

1 kommentar:

Ulle sa...

Vilken härlig midsommar ni har haft! Du vet väl att barn vaknar av kaffedoft och matos:-) Vi hade det bra på Ekna, regnade en del så jordgubbarna fick vi äta inne.