10 juni 2009

Sverige vann!!!

Idag var vi på vårt sista baby-café. Det var trevligt som vanligt nu får man försöka hitta en annan dag att gå på öppna förskolan för till hösten då är Totten för stor. Det var många som var där och det var fin fika de hade ordnat. Efter baby-caféet gick vi till Trekanten jag och Elliot. Det är väl ca 8 km dit men det gick jättebra. Tog väl 1,5 timme ungefär jag virrade runt lite i Trekanten också blir nog bättre på att hitta när vi flyttat dit. Det var faktiskt hyftsat väder inget regn och solen kom fram då och då.

Vi fick fin mat också spagetti och köttfärssås det är för gott tycker jag. Jonas och jag lämnade Totten hos farmor och farfar och åkte och kollade på tomten. De har gjutit lite nu så det börjar hända grejor. Det är så spännande. Nu börjar det kännas mer och mer verkligt.

Sen avslutades kvällen med en vinst för Sverige mot Malta kan man önska sig mer. Jo förresten att Rasmus inte träffade ribban utan att bollen gick in och att Victors lobb hade gått in också. Det hade varit kul men man kan inte få allt här i världen.

/Anne

1 kommentar:

Ulle sa...

Hi hi, de gjuter väl inte fast Tomten på tomten:-)