26 juni 2009

Uppe med tuppen

Ja igår hade jag så dåligt samvete när vi sov så länge. Steg ju inte upp förrän kvart över nio och sen när vi hade ätit frukost och bäddat och allt var klockan mycket. Så det fick vi ta igen idag istället. Vi steg upp innan sju och vid halv nio var vi på väg till öppna förskolan. Elliots bricka hade kommit och vi skulle hämta den. Vi stannade en stund och fikade och pratade lite med de andra mammorna och barnen. Elliot hittade en liten tjejkompis som hette Elvira så söt. Det var en äldre tjej där också hon tyckte jättemycket om Elliot. Hennes lillebror var bara 4 månader gammal så han var inte så intressant ännu.

Vi gick över Ingelstorp hem det var skönt med en promenad.

Till Millan: Vad tråkigt att du varit sjuk men tur att vädret håller i sig så du får lite sommarvärme också man vet ju aldrig om det vänder. Vore jättesnällt om vi kunde ta barnstolen och barnbilstolen snart. Han växer som sagt var...

Ha en bra dag i solen nu har Elliot vaknat ska han också få lite lunch i sig. Sen kommer Jonas hem från jobbet vid två och då ska vi åka ut och kolla på huset.

/Anne

Inga kommentarer: