18 januari 2009

Dopet

Idag döptes Elliot eller rättare sagt igår för nu är klockan efter tolv. Det var en väldigt fin dopgudstjänst. Föräldrar, syskon och en del vänner gjorde dopet mycket trevligt. Efteråt åkte vi hem till oss och åt smörgåstårta från Strömsons. Fantastiskt fin smörgåstårta måste jag säga. Lasse filmade med vår kamera och Åsa tog kort med vår kamera. Jonas ligger i sängen och tittar på filmen från dopet. Det är så kul att ha denna dag förevigad.

Till kvällen blev vi bjudna till Drag och hälsa på hos Nettan och Pelle. Precis som alltid lagade Nettan jättegod mat och vi satt och pratade lite. Elliot sov på bästa platsen i schäslongen. Det var trevligt vi har inte varit hos dem sedan Elliot föddes. Fast Pelle höll inte med om det men jag säger bara jag hade kommit ihåg om jag hade suttit i deras schäslong och ammat för det var verkligen hur bekvämt som helst.

Det har varit en lång dag känner man nu och ännu värre för Jonas som gick upp jättetidigt så nu får vi nog sova snart så vi inte sover bort hela söndagen.

Godnatt!

/Anne

Inga kommentarer: