30 januari 2009

Klockan är strax efter fem...

Morgon enligt Elliot men det klart han har ju sovit sedan kl åtta igår så han är väl utvilad. Jag är faktiskt ovanligt pigg också för att bara ha sovit fem timmar. Elliot har sovit mer nu igen. Han åt igår vid fem lääänge för då var han vrålhungrig sen somnade han framåt åtta. Vaknade inte förrän klockan var elva. Det var väldigt lång tid för att vara den lille mannen sista tiden har det varit max 3 timmar mellan målen. Nåväl efter elva målet somnade han direkt och vaknade inte förrän nu vid fyra. Han åt fick ny blöja och jag testade att lägga honom igen. 30 minuter sen blev han uttråkad. Nu ligger han i sitt baby-gym och leker lite istället medan jag bloggar. Än så länge är han nöjd leker med en ren kräkhandduk. Det gillar han behöver inga dyra och avancerade leksaker ännu den lille mannen.

Vi ska skjutsa pappa till tåget vid tjugo i sju så det får nog bli till att vara vaken nu för Elliot verkar inte så trött. Men det blir bra för då sover han säkert i bilen när vi ska åka till mormor och morfar. Ska passa på att plocka ur diskmaskinen och börja packa för resan. Hade så mycket annat och fixa med igår kväll så jag hann inte det.

Nu börjar det gnällas lite så nu får vi väl leka lite.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

Tekniskt fel...det brukar gå att få fram inlägget igen, det finns kvar men är inte publicerat. När du loggar in på bloggen så väljer du att redigera inlägg, där kan du gå in på inlägget igen och publicera det. Hoppas att det fungerar!