12 januari 2009

Jobbardag

Idag har Elliot varit med mamma på jobbet hela dagen. Det gick jättebra. Det var många som tog ut lite friskvårdstid och gick en sväng. Tack för det säger jag bara för Elliot sov 3,5 h vilket underlättade arbetet avsevärt. Sen hjälpte han Anki lite i växeln och Helen med kopieringen. Christina fick lite stöd också med arbetet i medlem så han var en flitig liten kille när han var vaken. Det var mycket att titta på vilket var väldigt spännande tyckte Elliot. Efter jobbet gick vi ut till Electra. Det var kylig i luften och lite blåsigt men det gick bra att gå ut dit. Inte den roligaste vägen eftersom vi fick hålla oss till den stora vägen med riktig trottoar men det var motion och det tog kortare tid än vad jag trodde vi hann precis ut tills Jonas kom ut.

Ikväll var prästen här och diskuterade Elliots dop som sker på lördag. Vi vill bara ha en enkel ceremoni. Det ska bli spännande om Elliot uppskattar uppmärksamheten. Han brukar ju gilla att vara i centrum.

Sen avslutade vi med ett bad. Elliot har kräks mer än vanligt idag så det var välbehövligt med en tvagning. Nu sover han så gott han var så trött. Jonas har testat den nya träningsmaskinen och den var jättebra så jag ska testa den imorgon.

Imorgon har vi inget planerat jag och Elliot direkt. Ska nog försöka få lite sovmorgon för det fick vi inte idag. Vi åkte ju till jobbet samtidigt som Jonas. På kvällen ska Jonas och hans jobbarkompis Steve träna lite i gymmet.

Nu är det snart läggdags även för mamsen och papsen. Tack och Godnatt!

/Anne

Inga kommentarer: