11 januari 2009

FF-Galan

Igår var det party. Då var vi på FF-galan. Första kvällen utan Elliot och det kändes lite konstigt. Man saknade honom en hel del. Det gick dock bra för farmor och faster så det kändes ju lugnt. Känns bra att veta att man kan lämna bort honom utan större problem.

Hur var då gala? Det ska jag berätta för er som inte var där. Jag skulle kalla det för Kalmar FF stora firmafest. Det fanns nog det mesta lite prisutdelningar och hyfsad mat. Det var trevligt. Jonas och hans kollega delade ut pris till bästa spelare det var kul. Jonas fick stå på scen och hålla lite tal han var duktigt. Pausunderhållningen var väldigt bra Jan Bylund körde lite stand up. Vi åkte dock hem tidigt redan vid elvatiden men det räckte.

Idag har vi varit i stan och utökat gymmet lite. Vi hade önskat oss pengar i julklapp till en efx-maskin och nu har vi det. Jonas är ute i gymmet och städar och ska börja montera maskinen. Vi tog en lite dyrare maskin som verkade stabil så det blir nog bra. Det gäller ju att både jag och Jonas kan använda den. Ska testa den ikväll om den blir färdigmonterad.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

Han är ju så söt den lille prinsen! Elliot var jättesnäll mot faster o farmor igårkväll, vi hade det jättemysigt! ( han fick sova i famnen hela tiden, hihi)
Farmor