27 mars 2009

Lets Dance final

Jaha då var det bara Magnus och Annickas sista dans kvar men jag måste bara säga att det blir nog svårt att överträffa Lailas sista dans. Det var nära tårarna kom så himla vackert. Hon var ju lika duktig som de på "So you think you can dance". Helt fantastiskt vilka rörelse åhh det var vackert.

Nu tillbaka till verkligheten. Vilket fint käk vi gjorde ikväll. Jonas gjorde det mesta av huvudrätten för jag och Elliot badade och efter det var det gröt till Elliot och så. Men vad gott det blev tyvärr fanns inte torskrygg på Konsum city så det fick bli "vanlig" färskt torsk men det var jättegott det också. Efterrätten var pumpernickel med "getost-gömma". I gömman var det flytande honung. Det var också jättegott. Nu är man mätt som bara den.

Imorgon ska vi nog ha lite sovmorgon sen ska vi in till stan. Jonas ska köpa nya löpardojor och jag tänkte kolla lite i klädersaffärer och kanske även lite inredningsbutiker. Det var länge sedan vi var på stan på en lördag. Dessvärre är det lönehelg så det lär väl inte bara vara vi på stan men men sånt är livet. På kvällen ska vi till Jullan och Menne vi ska fira Mennes födelsedag det ska bli trevligt.

/Anne

Inga kommentarer: