22 mars 2009

Vad vi har fixat och grejat

Nu är huset redo för visning. Det känns skönt att vara klar i god tid. Jag trodde klockan var mycket mer.

Nåväl nu ska vi ut och kolla i det nya huset eller rättare sagt ett lika dant för vårt är ju inte uppbyggt ännu. Det finns redan ett sådant hus som samma snickare har byggt och där de ska flytta in i april. Det har varit visningshus. Nu ska vi dit och kolla lite och fundera på planlösningen uppe. Tror vi är ganska överens. Vi pratade om att göra badrummet i anslutning till stora sovrummet men insåg att det inte är helt praktiskt eftersom planlösningen uppe kan komma att förändras om man vill och nu har vi fler rum att alternera mellan så vi gör inte det. Vi ska ha vårt sovrum uppe först i alla fall och ett rum till Elliot plus stort badrum uppe sen är resten vardagsrum. Det ska bli så spännande. Hoppas hoppas hoppas att det är några som tycker om vårt nuvarande hus så vi får det sålt.

Igår var vi i Trekanten. Vi städade först lite på förmiddagen vi har ju världens snällaste lille son. Han låg på golvet i babygymmet och lekte en bra stund. Jag och Jonas sprang runt och fixade och grejade. Sen började han grina lite för han var hungrig. Fick mat och sen sov han en stund. Vid lunchtid skjutade Jonas ut Elliot till farmor och farfar så passade de honom under eftermiddagen medan vi grejade vidare. Vid tre skulle Jonas spela innebandy så jag åkte med samtidigt. Det var ju fantastiskt väder 12 grader och solsken så jag och Elliot gick Källstorpsrundan och så spanade vi in nya området för vilken gång i ordningen vet jag inte.

När vi kom tillbaka skulle Elliot få gröt. Då visade det sig hihi att grötpulvret som jag hällt i en burk trodde Jonas var ersättning så det hade farmor och farfar gjort välling av. Hmm han hade inte ätit så mycket av ersättningen bara 50 ml inte så konstigt kanske med tanke på att det var grötvällig och kanske inte hans bästa nåväl han är ju faktiskt inte så kräsen pojken. Nåja det gick väl bra det också. Men grötpulvret var nästan slut så det fick bli ICA Trekanten och de hade just den som Elliot äter. Välsorterad butik kan man säga. Väl tillbaka fick lillemannen sin gröt och han åt som om han aldrig fick mat. Han är så duktigt. Värre var det med ärt-moset han fick till lunch. Det var han inte så nöjd med.

På kvällen kom Jullan och Menne också och vi fick plankstek fasen vad fint det är. Så hade Jullis gjort kladdkaka. Det finns ingen som bakar så fint som Jullis faktiskt. Hon tycker det är kul och det är man ju tacksam för eftersom jag tycker att bakning är så trååkigt. Jullan är kakmonstret nr 1.

/Anne

Inga kommentarer: